LPFinish

Verscheurd door baantjesjagers en daardoor ontstane interne conflicten dreigt de nieuwe politiek definitief het loodje te leggen. En maar goed ook. Het zijn net een stel jonge honden uit verschillende nesten die bij elkaar zijn gezet. Ze zijn bij elkaar gekomen om Nederland terug te geven aan het volk. Met alle respect.

Ik hoop dat dat nooit gebeurt, want dan krijg je echt anarchie. Want wat blijkt met de LPF. Nog erger dan bij andere partijen zijn de leden bezig zich te settelen in het pluche en wanneer het niet lukt laten ze elkaar de tanden zien. Het niet democratisch gekozen zakenbestuur probeert er nog iets van te maken om structuur aan te brengen. In mijn ogen begrijpelijk hebben ze zich destijds als een collectief van vijf mensen zich voor het hoofdbestuur van de LPF beschikbaar gesteld. De partij kreeg erg anarchistische trekjes. Naast deze vijf mensen zijn er nog twee andere leden gekozen. En blijkbaar ontstaat daardoor het probleem. De twee leden vallen nu buiten de boot, omdat de ene niet mee willen gaan met het collectief en de andere persoonlijk niet met ze kan samenwerken. Als je dan toch gedecimeerd bent en opnieuw allerlei conflicthaarden ontstaan, zou ik hier heel simpel in zijn. De bijl erin. Dit heeft geen zin meer. Sluit maar weer aan bij de VVD, zie het als een jeugdzonde en zand erover. Met een overleden Pim Fortuyn, de veroordeling van Volkert van der G. en een onbestuurbare partij die niet aan inhoud toekomt schrijven we de LPF bij in de politieke analen. Een poging tot verandering die mislukt is en zeker niet het beoogde effect tot stand heeft gebracht, hooguit een bezinning bij andere politieke partijen. Even de rekening opmaken. In het jaar van de LPF is Nederland nog nooit zo politiek verlamd geweest, is het electoraat tot grote verwarring gebracht, is de Nederlandse economie in een vrije val terecht gekomen en een jaar onbestuurd gebleken. At your service.(rest in peace).

KLIK OP ONDERSTAANDE KNOP OM DE MIJMERING TE BELUISTEREN

Beoordeel dit bericht