Ali El B.

We worden deze week weer eens opgeschrikt door een kutmarrokaan. Een zeer lieve goede en gelovige jongen, die nog geen vlieg kwaad doet. En deze arme jongen wordt aangereden door een Nederlands klotewijf dat keihard zeker 50 meter achteruit komt rijden en hem dooddrukt tegen een in de weg staande boom. Wat erg. Hoe komt deze mevrouw daarbij om zoiets te doen.

Ze deed het ook nog expres! Moord schreeuwen de vriendjes van de omgekomen Ali El B. Discriminatie en zinloos geweld! ’s Avonds hoor ik de vriendjes van deze jongen op de televisie vertellen, dat Ali de goedheid zelve is. Hij was erg sociaal en zou nooit iemand iets aandoen. Kortom: er moet een stille tocht gehouden worden om dit zinloze geweld van die rijke opportunistische Nederlanders eens te kakken te zetten. Ja, Ali deed eigenlijk niets. Hij leende een tas van dit klotewijf door het hardhandig uit de auto te rukken. Ja, hij had het eigenlijk beter kunnen vragen. Zo van: “Och mevrouw u bent toch al een volgevreten Nederlands klotewijf; u kunt best wel iets missen voor een kansarm Marrokaantje. Vindt u het goed dat ik uw tas meeneem? U heeft toch genoeg.” Ja, dat was hij vergeten te vragen. Zeker nog onder de indruk van de opwinding van de ochtend ervoor. Onze arme Ali moest namelijk voorkomen bij zo’n strenge Nederlandse rechter. De aanwezige officier van justitie had helemaal geen begrip voor zijn goedbedoelde grap om onder bedreiging van een wapen mensen van een filiaal van de Xenos in de Kalverstraat te ontdoen van de dagopbrengst. Ali snapte daar niets van. Dat geld was toch alleen maar voor de baas van Xenos? Waarom doen die mensen zo moeilijk. Begonnen die mensen nog te huilen en zo, wat pathetisch. Ali doet toch niks. Wil die jandoedel van een officier Ali voor 2 jaar opsluiten. Gestoord is hij. En wie zegt dat het Ali was? Alle Marokkaantjes lijken op elkaar. En dat hij al is eerder met justitie in aanraking was gekomen was ook zo iets raars. Die mevrouw waarvan hij de tas had meegenomen vroeg er gewoon om om deze tas te laten meenemen. Welke achterlijke loopt er nu met een tas over straat? Dat is toch vragen om problemen? Maar nu is Ali dood Een meute trekt door de staten in een tocht ter herdenking. Had ik nog gedacht dat met dit voorbeeld eindelijk eens een daad gesteld werd tegen de ongebreidelde kleine Marokkaanse criminaliteit in de hoofdstad. Dit zou afschrikwekkend moeten zijn. Je moet beseffen dat je met tasjesroven risico’s loopt. Ik heb te doen met die mevrouw die nu als een soort moordenaar wordt afgeschilderd, terwijl ze alleen uit woede en frustratie abusievelijk te ver is gegaan om haar bezittingen terug te krijgen. Ik kan me niet voorstellen dat ze de jongen dood wilde hebben. Onbeschaamd wordt nu dit pokkenjong als martelaar naar voren geschoven. Mijn opinie over dit soort zaken begint fors te verrechtsen. Ik ben het zelfs hierbij eens met mevrouw Verdonk! Ik baal zowat van mijzelf, maar ik ben oprecht kwaad. Nog geen greintje begrip is er in de directe omgeving van Ali voor de handeling van deze mevrouw. Als zoiets in mijn omgeving zou gebeuren zou ik me beschaamd met mijn familie terugtrekken en in besloten kring mijn gevoelens uiten over het verlies. Maar ik zou voornamelijk kwaad zijn op de dode: blijf met je poten van andermans spullen af, dan gebeurt zoiets niet. Maar ja, ik begrijp deze groep allochtonen blijkbaar niet. Ik ben gewoon een lompe kaaskop.

KLIK OP ONDERSTAANDE KNOP OM DE MIJMERING TE BELUISTEREN

Beoordeel dit bericht